menu

 

Streetfood en Soto's

Om u alvast in de stemming van de rijk gevarieerde en smakelijke Indonesische keuken te brengen, serveren wij u graag typisch Indonesische 'streetfood' (lichte en exotische voorafjes maar ook leuk voor bij de borrel). 

 

Ook kunt u de welbekende Soto Ayam, de lichte en op bouillonbasis bereide Indonesische soep, als een voorproefje uit de keuken van de Gordel der Smaragden kiezen.

 

 

Specialiteiten

Indien u voorkeur heeft voor één hoofdgerecht, een beperkt aantal gerechten welke u wilt delen met uw tafelgenoten, zelf een rijsttafel wilt samenstellen of uw rijsttafel aanvult, kunnen wij u onze specialiteiten aanbevelen. Onze keuken kent een scala van smaken en gerechten, waardoor al het geserveerde niet slechts van één streek of eiland afkomstig is. Onze specialiteiten zijn dan ook een weergave van de diversiteit uit alle windstreken van Indonesië.

 

 

Rijsttafels

Wilt u uitgebreid tafelen dan bieden wij de faam waaraan de Indonesische keuken haar wereldwijde reputatie te danken heeft: de rijsttafel. Bij deze ‘feestmaaltijd’  wordt, voor u als gast, getracht de verscheidenheid in gerechten te presenteren. Hierbij zijn zowel geur, kleur,aroma als smaak in evenwicht. De samenstelling van rijsttafel maakt dat u van de diversiteit van de Indonesische keuken kunt proeven en telkens weer voor nieuwe smaakvariaties komt te staan.

   

 

Wijnen en bieren

Traditioneel wordt er in Nederland bij de Indonesische keuken bier gedronken maar bij de Indonesische keuken past een mooi glas wijn uitstekend. Voor u hebben we naast de 7 mooie huiswijnen een verrassende collectie ‘speciaalwijnen’.

 

Naast het bekende Indonesische Bintang-bier schenken wij diverse soorten (tap- en speciaal)bieren die het Indonesische eten goed begeleiden.

 

 

Nagerechten

Ter afsluiting van het diner of de lunch bieden wij diverse nagerechten aan zoals Tiga Rasa en Es Roedjak Manis aan.

 

 

Allergieën en vegetarisch

Bij de samenstelling van onze menukaart hebben wij rekening gehouden met gasten met (gluten)allergie of gasten die vegetarisch willen eten. Hiervoor hebben wij ook diverse gerechten en zelfs heerlijk feestelijke rijsttafels. 

 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie / voedselintolerantie. Echter, kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze medewerkers.